Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "1920'deki ilk haberinde '...din ve vatan kardeşlerimizin en doğru haber ve bilgiler alabilmelerini sağlamak için göreve başladığını' duyuran Anadolu Ajansına başarılarla dolu nice yıllar diliyoruz." ifadesini kullandı.

        Bakan Koca, Anadolu Ajansının kuruluşunun 104. yıl dönümü dolayısıyla sosyal medya hesabından yayımladığı kutlama mesajında şunları kaydetti:

        "Kurtuluş Savaşı'nda, milli birliği tehlikeye düşürecek kışkırtmalara karşı milleti uyanık tutmak, ulusal mücadeleyi bağımsızlığa ulaştıracak kararları halka bildirmek amacıyla 6 Nisan 1920'de Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla kurulan Anadolu Ajansı 104. yaşında. 1920'deki ilk haberinde '...din ve vatan kardeşlerimizin en doğru haber ve bilgiler alabilmelerini sağlamak için göreve başladığını' duyuran Anadolu Ajansına başarılarla dolu nice yıllar diliyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler