Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

        Bakan Ersoy, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, kalplerin ilahi rahmet ve mağfiret ile dolduğu ramazan ayını tamamlayıp, bayrama erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

        Ramazan ayının birlik ve beraberliği pekiştiren, paylaşma, sevgi ve saygının öneminin bir kez daha hatırlandığı müstesna zaman dilimi olduğunu vurgulayan Ersoy, mesajında şu ifadeleri kullandı:

        "Gönül dünyamızın hiçbir ayrım gözetmeksizin herkese açıldığı ramazan ayı aynı zamanda toplumumuzun dayanışma ruhunu da en güzel şekilde ortaya koyduğu anlardır. Bir ay boyunca yaşadığımız bu manevi zenginliğin ardından bayrama erişmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bu duygularla aziz milletimizin ve bütün İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutluyor, bu mübarek bayramın dünyanın dört bir yanındaki mazlum coğrafyalara da barış, huzur ve esenlik getirmesini yüce Allah'tan diliyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler