Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin (ABB) "Fitre Ver" ve "Fidye Ver" kampanyasında, Başkent Kartlara bağışta bulunulması yoluyla toplanan 21 milyon 347 bin 832 lirayla, 24 bin 200 başkentli ihtiyaç sahibine destek sağlandı.

        ABB'den yapılan açıklamaya göre, "Fitre Ver" ve "Fidye Ver" kampanyasıyla hayırseverler, ramazan ayı boyunca "https://fitrever.ankara.bel.tr/ adresi" üzerinden Ankara'da yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşların Başkent Kartlarına bağışta bulundu.

        Ramazan ayı boyunca sürdürülen kampanyaya, Türkiye'nin dört bir yanından ve yurtdışından 17 bin 600 hayırsever katıldı, ihtiyaç sahiplerinin Başkent Kartlarına, 130 lira ile 3 bin 900 lira arasındaki tutarlarda para yatırıldı.

        Toplam 21 milyon 347 bin 832 lira 7 kuruşun toplandığı kampanyayla, 24 bin 200 başkentli ihtiyaç sahibine destek sağlandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler