Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye'nin ev sahipliğinde Ankara'da yapılan 2024 Modern Pentatlon Dünya Kupası'nın ikinci etabında erkekler kategorisi eleme müsabakaları gerçekleştirildi.

        Ankara Atlı Spor Kulübü'nde binicilik, eskrim, yüzme, koşu ve atış branşlarında yapılan Modern Pentatlon Dünya Kupası'nın Ankara etabının erkekler kategorisi eleme yarışlarına 100 erkek sporcu katılırken, Türkiye'yi Buğra Ünal, Dora Nusretoğlu, Furkan Murat, Kıvanç Taşyaran, Tuğra Yüksel ve Yunus Çalışkan temsil etti.

        Üç grupta yapılan elemelerde yüksek puan alan 36 erkek sporcu, 19 Nisan'da yapılacak yarı finale kalma hakkı kazanırken; Türkiye'yi temsil eden milli sporcular elemeleri geçemedi.

        Organizasyon, yarın kadınlar grubunun yarı final müsabakalarıyla devam edecek. Milli sporcular İlke Özyüksel ve İpek Akşin, kadınlar yarı finalinde ilk 18 sporcu arasına girmek için ter dökecek. Yarı final müsabakalarında dereceye giren 18 kadın ve 18 erkek sporcu, 20 Nisan'da yapılacak Dünya Kupası İkinci Etap Finali'nde madalya mücadelesi verecek.

        Müsabakalar, 21 Nisan'da yapılacak karışık bayrak yarışı ile son bulacak. Türkiye'yi karışık bayrak yarışında Başak Yaprak Boğan ve Mert Toprak Acar temsil edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler