Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türk Eğitim-Sen, "Türk Eğitim Sisteminde Proje Okulları Çalıştayı" düzenledi.

        Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, sendikada düzenlenen çalıştayda yaptığı konuşmada, proje okullarında yönetici atamalarının Milli Eğitim Bakanlığının Yönetici Atama Yönetmeliğine tabi olması gerektiğini belirtti.

        Proje okullarının, bölgesel, ulusal ve uluslararası projelerde, bölge ya da ülkelerini temsil etmeleri ve proje geliştirmeleri için kurulduğunu ifade eden Geylan, "Bu okullar doğru bir mantıkla kuruldu. Ancak gelinen noktada 2 bin 300 civarında proje okulu var ama ne projesi üretiliyor belli değil. Proje okulları adeta kadrolaşmanın verimli bir aparatı haline getirildi." diye konuştu.

        Proje okullarının sayısının azaltılması gerektiğini her fırsatta dile getirdiklerini belirten Geylan, Milli Eğitim Bakanlığının bazı okulların proje okul kapsamından çıkarılması yönündeki kararını olumlu karşıladıklarını vurguladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler