Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine katkıda bulunmak amacıyla her yıl düzenlediği "Küçük Hanımlar Küçük Beyler" Uluslararası Çocuk Tiyatroları Festivalinin 19'uncusu yarın başlayacak.

        DT'den yapılan açıklamaya göre, yarın saat 11.30'da, Anıtkabir ziyareti ile başlayacak festival, Tunus ve Tunalı Hilmi Caddesindeki kortejin ardından Kuğulu Parktaki açık hava etkinlikleriyle devam edecek.

        Akün Sahnesinde de Küba Çocuk Tiyatrosu Kumpanyası Küçük Arı Kovanı "La Colmenita"nın The Beatles ve Külkedisi Müzikali sahnelenecek.

        Bu yıl İspanya, Küba, Bosna Hersek, Türkmenistan, Romanya, Bulgaristan, Polonya ve KKTC'nin katılacağı ve 29 Nisan'a kadar sürecek festivale Devlet Tiyatroları 13 bölgeden 17 değişik oyunla ev sahipliği yapacak.

        Festival kapsamında 11'i yabancı 20'si yerli toplam 31 oyun sahnelenecek.

        Festivalde, 9 atölye çalışması ve 4 sosyal sorumluluk projesi de yer alacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler