Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkent Trabzon Dernekler Federasyonunca düzenlenen "Trabzon Tanıtım Günleri" başladı.

        Federasyon Başkanı Ali Hacıfazlıoğlu, Atatürk Kültür Merkezi'ndeki (AKM) etkinliğin açılışında yaptığı konuşmada, Trabzon'un tarihi, kültürel mirası ve doğal güzellikleriyle turizmin göz bebeği olduğunu belirterek, kente gidilmesini tavsiye etti.

        Trabzon Valisi Aziz Yıldırım da Karadeniz'in incisi Trabzon'un, kültürel zenginlikleriyle, doğal ve tarihi mirasıyla ve diğer güzellikleriyle Ankaralılarla buluşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

        Trabzon Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç de Anadolu'daki bütün şehirlerin kendine özgü özellikleri, güzellikleri ve değerleri bulunduğunu, dünyanın eşsiz coğrafyasına sahip bu güzel ülkenin ilelebet Türk yurdu olarak kalacağını söyledi.

        Yöresel yemeklerin, el sanatları ürünlerinin, geleneksel kıyafetlerin yer aldığı, kemençe çalınıp, horon oynanan "Trabzon Tanıtım Günleri" pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek.

        Etkinlikte yarın Erkan Yeşilyurt, cumartesi İsmail Türüt, pazar günü ise Ekin Uzunlar konser verecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler