Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nallıhan Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği, yurt dışından sağlık turizmi amacıyla gelen hastalara da hizmet veriyor.

        Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği sorumlusu Op. Dr. Beyza Bellisoy, hastane ve kliniğinin hastalara güven veren, huzurlu ve hızlı bir şekilde tanı ile tedaviye götüren bir sağlık hizmeti sunduğunu söyledi.

        Hastaneye ve kliniklerine yurt dışından da talep olduğunu belirten Bellisoy, "İngiltere, Almanya, Hollanda, Azerbaycan, Kuveyt, Türkmenistan ve Gürcistan gibi ülkeler ilk sıralarda yer alıyor." dedi.

        Azerbaycan'dan gelen Fatma Abdullayeva ile Türkmenistan'dan gelen Guncha Amandovletova da hastanenin hizmetlerin memnun kaldıklarını belirterek, sağlıklı bir şekilde ülkelerine dönüş yapmanın mutluluğu içinde olduklarını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler