Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya'da "resmi belgede sahtecilik", "rüşvet" ve "nitelikli dolandırıcılık" operasyonunda gözaltına alınan 25 kişiden 3'ü tutuklandı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, medikal malzeme temini için kamu hastanelerindeki doktor ve tıbbi sekreterlerle irtibatlı olarak rapor çıkartıldığını, Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan bu medikal ürünlerin ödemelerinin tahsil edilerek vatandaşların dolandırıldığını ve kamu malının zarara uğratıldığını tespit etti.

        Belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda aralarında doktor, tıbbi sekreter ve medikal firma sahiplerinin de bulunduğu 25 kişi gözaltına alındı.

        Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 3'ü çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı, 7'si serbest bırakıldı, 15'ine adli kontrol şartı uygulandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler