Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya'da tatil yapan Alman turist, özel bir hastanede oluşturulan anma köşesindeki deftere yazdıklarıyla Atatürk'e saygısını ve Türkiye'ye sevgisini dile getirdi.

        Belek Turizm Merkezi'ndeki bir otelde tatil yapan Alman turist Arkodius Tauk, ilçedeki özel bir hastaneye yakınını ziyaret etmeye gitti.

        Tauk, hastane girişinde Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85. yıl dönümü dolayısıyla Türk Bayrağı ve Atatürk'ün fotoğraflarıyla oluşturulan anma köşesini fark etti.

        Anma köşesini inceleyen ve anı defterine duygularını yazan Tauk, 10 Kasım'da Türkiye'de bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

        Tauk notunda, "Özel gününüzde uğruna bu kadar çok şey yaptığınız bir ülkede olmaktan mutluyum. Korkmadan." ifadelerini kullandı.

        Anma köşesine ilgisiyle hastane personelinin ve vatandaşların da dikkatini çeken turistin, konakladığı otelde saat 09.05'te düzenlenen anma törenine de katıldığı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler