Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanı Zafer Sırakaya, Antalya'yı yeniden AK Parti belediyeciliğiyle tanıştırmak istediklerini belirtti.

        Kepez Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Sırakaya, Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü ziyaretinde yaptığı konuşmada, Antalya'nın turizmi, kültürü ve tabiatıyla önemli kentlerden olduğunu ifade etti.

        2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde Antalya Büyükşehir Belediyesini tekrar kazanmak istediklerini söyleyen Sırakaya, "Belki de büyükşehir anlamında hasret kalmış olduğumuz o güzelliğe, o hizmete inşallah 31 Mart itibarıyla bir kez daha yeniden 'bismillah' diyerek, AK Parti belediyeciliği ile tanıştırmak anlamında il başkanlığımızın, il yönetimimizin ve sizlerin belediye olarak gösterecekleri gayretli bir çalışmayla sonuçlandıracağımıza inanıyorum. Bu anlamda genel merkez olarak elimizden gelen katkıyı sağlayacağız." ifadelerini kullandı.

        Başkan Tütüncü de Sırakaya'nın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu kaydetti.

        AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin ile bazı parti yöneticileri ve Kepez Belediyesi meclis üyeleri de ziyarette hazır bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler