Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Tütüncü, mesajında, yeni yılın Türkiye'ye ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini, yeryüzünde barışa, dostluğa, dayanışmaya vesile olmasını temenni etti.

        Belediye olarak yıl boyunca yaptıkları yatırımları aktaran Tütüncü, şunları kaydetti:

        "2023'de gayretle durmadan çalıştık. Kepez’e, Antalya’ya ve ülkemize değer katan pek çok hizmeti hemşehrilerimizle buluşturduk. Eserler zincirimize nice parlak halkalar ekledik. Cumhuriyet'in 100. Yılında Kepez'e 22 kütüphane Projemizi tamamladık. Akdeniz'in en büyük kütüphanesi olan Antalya Kütüphanesi'ni açtık, sanayi tarihine de ışık tutan Antalya Araba Müzesini şehre kazandırdık. 74 Müze Otel ile Kadın Spor Merkezini tamamladık. Türkiye’de bir ilk olan Bilim ve Teknoloji Tırımız ve Mobil Kütüphane OKUBÜS yollara çıktı. BilimFEST, bilim teknoloji tutkunlarıyla ikinci kez buluştu."

        Tütüncü, 2024'te Kepez'i daha modern ve daha mutlu bir yer haline getirmek, vatandaşların yüzünü güldürmek ve güvenlerine layık olmak için hizmet maratonuna devam edeceklerini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler