Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya'da haklarında arama kararı bulunan ve polisin düzenlediği operasyonlarda gözaltına alınan 2 bin 850 kişiden 182'si tutuklandı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, aranan şüpheli ve hükümlülerin yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürdü.

        Bu kapsamda son bir haftada gerçekleştirilen operasyonlarda başta "kasten öldürme, kasten yaralama, dolandırıcılık, yağma, kumar, fuhşa teşvik aracılık veya zorlama, hırsızlık" gibi çeşitli suçlardan aranan 2 bin 850 kişi yakalandı.

        Gözaltına alınan bu kişilerden 182'si emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı, diğerleri serbest bırakıldı.

        Yapılan çalışmalarda, ruhsatsız 65 silah, 220 fişek ile hırsızlık malzemesi olduğu değerlendirilen 15 bisiklet, 3 cep telefonu, çok sayıda gıda ve giyim malzemesi ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 10 bin avro ele geçirildi.

        Asayiş uygulamalarında aranması bulunan 2 otomobil ile 13 motosiklet yakalanırken, umuma açık işletmelerde yapılan denetimlerde, 4 işletme ve 16 şahsa adli ve idari işlem yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler