Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya'da taksicilik yapan Rasim Işık, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde papağanıyla oyunu kullandı.

        Merkez Muratpaşa ilçesi Varlık Mahallesi'nde yaşayan 46 yaşındaki Işık, Gazi Anadolu Lisesi'ne papağını "Paşa" ile gitti.

        Diğer seçmenlerin de dikkatini çeken Işık, 1469 No'lu sandıktaki işlemlerinin ardından omzundaki papağanıyla kabine girdi. Oy verme işlemi sırasında papağının sürekli ses çıkarması salondaki görevlileri gülümsetti.

        Zarfı sandığa atarak vatandaşlık görevini yerine getiren Işık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Paşa"nın 8 aylık olduğunu ve yanından ayrılmadığını söyledi.

        Oy kullanmaya papağanıyla konuşarak geldiğini belirten Işık, "Ben nereye gitsem Paşa yanımdadır. Taksicilik yapıyorum, akşama kadar araçta benimle geziyor. Birkaç kelime konuşabiliyor. Oy kullanmada da yanımdan ayrılmadı." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler