Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya Valisi Hulusi Şahin, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında düzenlenen serginin açılışını gerçekleştirdi.

        Bizim Otizm Vakfı'nca düzenlenen Otizm Farkındalık Sergisi'nin açılışına Şahin'in yanı sıra İl Kültür ve Turizm Müdürü Candemir Zoroğlu, Antalya Müzesi Müdürü Mustafa Demirel, Bizim Otizm Vakfı Başkanı Perihan Bal, vakıf üyeleri ile otizmli çocuklar ve aileleri katıldı.

        İlgiye ihtiyaç duyan bireylere toplumun özel ilgi göstermesi gerektiğini belirten Şahin, otizmli bireyleri topluma kazandırmanın ve toplumun otizmi bir eksiklik olarak görmemesi için çalışmanın hem kurumların hem de birerlerin görevi olduğunu vurguladı.

        Sergide pamuk iplikten yapılan motifler yer aldı. Etkinlikte ayrıca otizmli çocuklar, yazdıkları şiirleri ve şarkıları okudu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler