Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muratpaşa Belediyesi’nin 1 yıl öncesinden tarihini ilan ettiği 3. Kaleiçi Oldtown Festivali, 24 Haziran’da gerçekleştirilecek erken seçim dolayısıyla ertelendi. Festivalin yeni tarihi 1114 Ekim olarak belirlendi.

        Muratpaşa Belediyesi’nin UNESCO Dünya Kültür Miras listesinde yer alan tarihi kent merkezine sahip şehirleri buluşturan Kaleiçi Old Town Festivali ertelendi. Geçen yıl 2’nci festival sona ererken 3’üncü festivalin tarihi 28 Haziran 1 Temmuz olarak açıklanmıştı. Ancak alınan erken seçim kararı ve ona bağlı ilan edilen seçim yasakları kapsamında festival, 1114 Ekim’e alındı. Başkan Uysal, festivalin yeni tarihlerinde planlandığı şekilde gerçekleştirileceğini söyledi. Rusya’nın onur konuğu olarak katılacağı festivale Başkan Uysal, Romanya, Bosna Hersek, Filistin, Litvanya, Bulgaristan, Polonya, İtalya, Gürcistan, Kosova, Kıbrıs ve Tataristan’dan yaklaşık 16 şehrin katılacağını belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler