Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Artvin'in Ardanuç ilçesinde trafik kazasında hayatını kaybeden lise öğrencisi Egemen Levent, son yolculuğuna uğurlandı.

        İlçeye bağlı Tosunlu köyünde otomobilin uçuruma yuvarlandığı kazada hayatını kaybeden 16 yaşındaki Levent için Ardanuç Merkez Camisi'nde tören düzenlendi.

        Törende, baba Volkan ve anne Neşe Levent taziyeleri kabul etti.

        Arhavi Fen Lisesi'nde 12. sınıf öğrencisi Levent'in cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Tosunlu köyündeki aile mezarlığına defnedildi.

        Cenaze törenine, Levent'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra Ardanuç Kaymakamı Mehmet Çelik, Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, okul arkadaşları, öğretmenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Gökdeniz Tekin'in kullandığı 08 AAN 691 plakalı otomobil, Tosunlu köyünde kontrolden çıkarak 80 metrelik uçuruma yuvarlanmış, kazada Egemen Levent hayatını kaybetmiş, 2 kişi yaralanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Artvin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Artvin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler