Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Artvin'de ortaokul ve lise öğrencileri, Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri kapsamında "100. Yıl" ve "ay yıldız" koreografisi oluşturdu.

        Sosyal Bilimler Lisesi ile Yeni Mahalle Ortaokulu öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde koreografi çalışması gerçekleştirdi.

        Türkiye'nin en büyük Atatürk heykelinin bulunduğu Atatepe'de bir araya gelen öğrenciler, "100. Yıl" ve "ay yıldız" koreografisi yaptı.

        Drone ile görüntülenen koreografinin ardından öğrenciler İstiklal Marşı'nı okudu.

        İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, gazetecilere, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100'üncü yılı dolayısıyla il genelindeki okullarda 90 etkinlik gerçekleştireceklerini belirtti.

        Atatepe'de coşkulu anların yaşandığını vurgulayan Acar, "Türkiye'nin ve dünyanın en büyük Atatürk heykelinin yer aldığı, milli ve tarihi atmosferin yaşandığı Atatepe'de 240 öğrencimiz Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünde adına yakışır etkinlikle görsel şölene imza attı. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Artvin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Artvin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler