Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

         

        TFF2'nciLig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'da futbolcu Yakup Emre Bakkal, antrenman sonrasında kadro dışı bırakıldı. Ligin 14'ncü haftasında sahasında oynayacağı Diyarbekirspor karşılaşması öncesi Nazilli Belediyespor'da flaş bir gelişme yaşandı. Nazilli Şehir Stadyumu'nda çift kale maç yapan siyah-beyazlılarda genç futbolcu Yakup Emre Bakkal, antrenmanda bir pozisyonda kaptan Ömer Kavurkacı'nın koruduğu kaleye topu umursamaz bir şekilde göndermesinin ardından takım arkadaşı Salih Kavrazlı, orta sahada görev yapan Yakup Emre Bakkal'a tepki gösterdi.

        Bunun üzerine İki oyuncu arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Daha sonra Yakup Emre Bakkal, antrenmanı yarıda bırakarak soyunma odasına gitti. Yaşananların ardından kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Nazilli Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu olarak, disiplinsiz davranışlarından kaynaklı futbolcu Yakup Emre Bakkal'ı 15.11.2023 tarihinden itibaren süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştır. Bundan sonraki çalışmalarına altyapı tesislerinde devam edecektir" denildi. 

        DHA-Spor - Türkiye-Aydın / Nazilli - Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ,

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler