Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

         TFF3'üncüLig 2'nci Grup'ta geçen hafta en önemli rakiplerinden Karşıyaka'ya evindeki gol düellosunu 3-2 kaybederek şampiyonluk yarışında yara alan Efeler 09 SFK, Anadolu Üniversitesi'ni deplasmanda 9 kişiyle 2-1 yenip kendine geldi. Eskişehir'de 45+1'de Köksal, 78'inci dakikada Tayyip Mevlüt'ün kırmızı kart görmesiyle 9 kişi kalan Aydın ekibi yine de kazanmayı başardı. Son haftayı bay geçecek olup devrenin bitimine 1 maçı kalan Efeler, 24 puanla zirveyi 3 puan geriden takip ediyor.

        Teknik direktör Veyis Kanber, Anadolu Üniversitesi mücadelesi sonrası, "Uzun süre unutulmayacak hikayesi çok ve bir o kadar da zor bir maç oldu. Maç boyunca soğukkanlılığını ve oyun disiplinini koruyarak fedakarca mücadele eden oyunclarımızı yürekten kutluyorum. Yine bizi deplasmanda yalnız bırakmayarak Eskişehir'e gelen ve 90 dakika bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu hafta oynayacağımız Kelkit Hürriyetspor maçını da 3 puanla geçip, ligin ilk devresini en iyi şekilde bitirmek istiyoruz" dedi.

        DHA-Spor - Türkiye-Aydın - AYDIN,

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler