Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta Play-Off hattında yer alan Ayvalıkgücü Belediyespor, 26'ncı haftada konuk ettiği düşme hattındaki Gümüşhane Sportif'i gol düellosuna sahne olan karşılaşmada 4-3 mağlup etti.

        Maçın 19'uncu dakikasında Recep'in golüyle öne geçen ev sahibi ekip, 31'inci dakikada Ertunç Yasin, 40'ıncı dakikada Erdem Can'ın gollerine engel olamayarak 2-1 geriye düştü. Recep, 45'inci dakikada bir gol daha atıp ilk yarının skorunu belirledi: 2-2.

        Müsabakanın 48'inci dakikasında Tugay'ın golüyle 3-2 öne geçen Ayvalık ekibi karşısında Karadeniz temsilcisi 61'inci dakikada Ali'nin golüyle bir kez daha skora denge getirdi: 3-3. Ayvalıkgücü Belediyespor, 79'uncu dakikada Akın'ın golüyle galibiyete uzandı: 4-3.

        Bu sonuçla son 4 maçta 3'üncü kez sahadan galibiyetle ayrılan Ayvalıkgücü 42 puana ulaşırken, Gümüşhane 21 puanda kaldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler