Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir'in Edremit ilçesinde belediyenin ev sahipliğinde bu yıl 7'ncisi düzenlenecek "İda Ultra Maratonu" 1-3 Aralık'ta yapılacak.

        Çanakkale ve Balıkesir illeri sınırları içindeki Kazdağları'nda gerçekleştirilecek yarışların Organizasyon Komitesi Başkanı Polat Dede, Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı'yı ziyaret ederek organizasyon hakkında bilgi verdi.

        Dede, Edremit Belediyesinin destekleriyle İda Ultra Maraton'un her geçen yıl daha da büyüdüğünü belirterek, geçen sene 17 ülkeden 1700 sporcunun katıldığını söyledi.

        Bu yıl maratona 25 ülkeden 2 binin üzerinde katılım beklediğini aktaran Dede, mevcut parkurlara ilave olarak 8,5 kilometrelik yeni bir parkurun maratona eklendiğini açıkladı.

        Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı ise efsanelere konu olan Kazdağları'nda bir kez daha yerli ve yabancı sporcuları ağırlamaya hazırlandıklarını dile getirerek, "Belediye olarak sporun her branşına destek olmaya çalışıyoruz. Bu yıl 7'nci kez sporcularımızı 1-3 Aralık'ta konuk edeceğiz. Kazdağları’nın yemyeşil doğası içinde zorlu parkurlarda mücadele edecek olan başarılar diliyorum." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler