Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye’de, Balıkesir merkez ve ilçelerinde Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı’nın himayelerinde başlatılan ve başarıyla yürütülen Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme (BENGİ) projesi kapsamında, Kaymakam Hüseyin Öner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Ayaz ve Okul Aile Birliği üyeleri ile birlikte Şehit Yılmaz Kobak İlkokulunda gerçekleştirilen okuma programına katıldılar. Gerçekleştirilen ziyarette öncelikle öğretmenlerle sohbet eden Kaymakam Öner akabinde 4.sınıf öğrencileriyle beraber kitap okudu.

        Okumanın ardından öğrencilerle öğrenme yöntemleri üzerine sohbet eden Kaymakam Hüseyin Öner, öğrencilere kitap okumanın önemini ve faydalarını anlattı ve yakında karnelerini alıp yaz tatiline girecek öğrencilerden yazın da sevecekleri şeylerden birinin kitaplar olmasını istedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler