Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayburt Milli Eğitim Müdürlüğünün okul bahçelerini düzenleme çalışmaları kapsamında öğrenciler tarafından yüzlerce fidan toprakla buluşturuluyor.

        Mahmut Kemal Yanbeğ İlkokulu bahçesinde gerçekleştirilen fidan dikim etkinliğinde konuşan Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, imkanlar dahilinde ihtiyacı olan okulların bahçelerini bir program çerçevesinde ağaçlandırılmaya başladıklarını söyledi.

        Okul bahçelerinin öğrenciler ve öğretmenler tarafından dikilen fidanlarla güzelleştiğini aktaran Güney, "Çocuklarımıza temiz çevre, yeşil alan ve doğayı koruma bilinci vermeye çalışıyoruz. İnşallah öğrencilerimiz bundan sonra dikilen fidanları gözleri gibi koruyup büyütecekler." dedi.

        Konuşmaların ardından okul bahçesinde öğretmen ve öğrencilerle 150 çınar ve çam ağacı fidanını toprakla buluşturulup can suyu verildi.

        Öte yandan kent genelindeki tüm okul bahçelerinde yaklaşık 3 bin fidan dikimi yapıldığı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler