Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'YETKİALANIMIZDADEĞİL'

        Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, ölü bulunan köpeklere ilişkin, 'Belediye katliam yaptı' şeklinde sosyal medyada paylaşımlar bulunduğunu belirterek açıklama yaptı. Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde konuşan Subaşı, köpeklerin ölü bulunduğu alanın Bilecik Belediyesi'nin yetki alanında olmadığını ifade etti.

        Başsavcılığın soruşturma başlattığını söyleyen Subaşı, "Sosyal medyadan bir linç kampanyası başlatıldı. 'Bilecik Belediyesi tarafından katledilen hayvanlar' olarak paylaşımlar yapıldı. Olayın ardından başsavcılık, jandarma ve Tarım İl Müdürlüğü ile hızlı temaslarda bulunduk. Bölge, Bilecik Belediyesi'nin yetki alanında değil. Vezirhan bölgede bulunan maalesef can dostlarımız öldürülmüş. Fakat ölüm sebepleri hala tespit edilememiş. Ölüm sebepleri tespit edilecek. Şunu da belirtmek isterim, Bilecik Belediyesi'nin bakım yaptığı can dostlarımızın hepsinin küpelerinin arkasında Bilecik Belediyesi yazmaktadır. Hayvanların hepsinin küpesiz olduğu anlaşılmıştır. Başsavcılık bununla ilgili bir soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında Bilecik Belediyesi bulunmamaktadır. Konu hala araştırılıyor" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler