Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti'nin Bilecik Belediye Başkan adayı Mustafa Yaman, Bilecik İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneğince (BİLMED) düzenlenen "Filistin'e Selam Direnişe Bin Selam" adlı programa katıldı.

        Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlikte şiirler okundu, ilahi dinletisi sunuldu.

        Yaman, programın açılışında yaptığı konuşmada, böyle bir gecenin düzenlenmesinden son derece memnun olduğunu söyledi.

        BİLMED yöneticilerinin kendisini etkinliğe davet ettiğini anlatan Yaman, "Bu akşam da görüyoruz ki artık ülkemiz bu tür hainliklere, bu tür soykırımlara sessiz kalmıyor. Ben bu salona birçok toplantıya geldim ama hep 2-3 sıra doluydu. Şükürler olsun, bugün salonumuzun altı da üstü de dolu." dedi.

        Bilecik Şeyh Edebali Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Basatemur'un da katılımcılara hitap ettiği geceye, AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, belediye meclisi üyesi adayları ile dernek mensupları katıldı.

        Program, BİLMED Başkanı Halis Çelik'in şiir ve ilahi okuyanlara hediye takdim etmesiyle sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler