Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis'in Tatvan ilçesinde öğrencilere hayvan ve doğa sevgisinin aşılanması amacıyla farkındalık etkinliği düzenlendi.

        Tatvan Belediyesi ile Gönüllü Veteriner Hekimler ve Teknikerler Derneği tarafından, Hayvan Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezinde düzenlenen etkinlikte, öğrenciler öğretmenleriyle duvarlara doğa ve hayvan resimleri çizdi.

        Boyama yapan öğrencilere hayvan sevgisi ve doğanın önemi hakkında bilgilerin verildiği etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, sahipsiz hayvanların korunması için çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

        Geylani, "Hayvanları koruyoruz, besliyoruz, yaralı ve hasta olanların tedavilerini yapıyoruz. Bu konuda bölgede en iyi hizmeti veren belediyeyiz. Sadece ilçe sınırlarımız içinde değil, çevre il ve ilçelerde de çalışmalar yürütüyoruz. Buradaki ekibimiz sürekli hayvan kısırlaştırma, aşılama, besleme ve rehabilite etme çalışmalarını sürdürüyor." dedi.

        Gönüllü Veteriner Hekimler ve Teknikerler Derneği üyesi Ömer Atış ise etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler