Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis'in Tatvan ilçesinde veterinerlik yapan Dilan Hisar Ölper, hayvan sahiplerinden gelen talepler üzerine kliniğinin bir bölümünü "otel"e dönüştürdü.

        İlçede 2018'de veterinerlik kliniği açan Ölper, hasta ve yaralı kediler ile köpekleri muayene ettiklerini, aşı, kısırlaştırma, cerrahi operasyon, ağız ve diş bakımı, tırnak bakımı, kuaför, danışmanlık hizmeti verdiklerini söyledi.

        Hayvan sahiplerinden gelen taleplerden dolayı konaklama hizmetine de başladıklarını belirten Ölper, şöyle konuştu:

        "Kliğimize 5 kedi ve köpek odası ve 20 kafes bulunuyor. İş gezisine veya tatile giden kedi veya köpek sahiplerinin programlarına göre günlük, haftalık veya aylık konaklamalarını sağlıyoruz. Burada kalan hayvanların sağlık kontrolünü, aşılarını, temizliklerini, beslenme ve günlük bakımlarını yapıyoruz. Hayvan sahipleri kedi ve köpeklerini gönül rahatlığıyla bize bırakabilirler. İstedikleri an güvenlik kamerası aracılığıyla hayvanlarını gözleyebilirler."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler