Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Düzce ve Bolu’da parti otobüsüyle kent turu atıp, esnafı ziyaret ederek belediye başkan adaylarına destek istedi.

        İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Düzce Belediye başkan adayı Mehmet Keleş’e destek için kente geldi. Akşener, partililerle birlikte Gaziantep Caddesi ve Spor Sokak’ta esnafı ziyaret ederek sohbet etti. Akşener, esnaftan ve karşılaştığı vatandaşlardan başkan adayı Keleş için destek istedi.

        Akşener, Düzce ziyaretinin ardından Bolu’ya geçti. Bolu Belediye başkan adayı Mansur Şen ile birlikte parti otobüsüyle kent turu atan Akşener, vatandaşları selamladı. Akşener, daha sonra Gölyüzü Mahallesi’ne gelerek esnafı ziyaret etti. Akşener, sohbet ettiği esnaftan partisinin başkan adayı Mansur Şen için destek talep etti. Akşener, bir kadın esnaftan ise kendilerine güç vermelerini istedi.

        BOLU’DA KUTUPLAŞMA SİYASETİNİN DIŞINA ÇIKILMIŞ

        Mahallede esnafı ziyaret eden Akşener, otobüsten selamla yaparken vatandaşların başkan adayı Mansur Şen’e karşı ilgi ve alakasının olduğunu belirterek, “Tanıyorlar biliyorlar ve el salladılar. Dolayısıyla başa baş bir yarış geçecek gibi görünüyor. Benim gözlemim bu. Epeyce bir aday çıkıp birbirleriyle yarışması Boluluların lehinedir. Bolu’da kutuplaşma siyasetinin dışına çıkılmış. Ben ona memnun oldum. Çünkü hizmetler üzerinden mücadele ediliyordu, rekabet ediliyordu. Kutup siyasetiyle, ittifak siyasetiyle başka şehirlere baktığımız zaman iki yumruk arasında sıkışıyor insanlar. Bunun Boluluların lehine olduğunu düşünüyorum. İnşallah Boluluların kalbine girmeyi başarabiliriz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler