Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Yeniçağa Gölü Sulak Alan Doğa Eğitim ve Tanıtım Merkezi'nde kuş gözlem etkinliğine katıldı.

        Bolu Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri eşliğinde göle gelen öğrenciler, öğretmenleri ile kuşları dürbünlerle gözlemledi.

        Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürü Mustafa Gözler, yaptığı açıklamada, kentteki okullarla yapılan işbirliği ile farkındalık çalışmaları gerçekleştirildiğini, şu ana kadar 600 öğrenciye eğitim verildiğini belirtti.

        Eğitim kapsamında öğrencilere bilgilendirmede bulunan Fen Bilimleri Öğretmeni Hikmet Erdoğan da bu tür etkinliklerle bölgenin zenginliğini farklı gözle gösterip değerlere sahip çıkılması adına çalışmalar yürütüldüğünü anlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler