Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA'da motosiklet sürücüsü H.A. (22), önünde giden motosikletteki 2 kişiye tabancayla ateş açtı. Arkasında oturan arkadaşının o anları cep telefonuyla görüntüleyip sosyal medyada paylaştığı H.A. jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

        Olay 10 Mart’ta Yenişehir ilçesinde meydana geldi. Mahmudiye Mahallesi’nden Yarhisar Mahallesi’ne giden motosikletli, aynı yöne giden 16 BFG 615 plakalı motosikletteki 2 kişiye tabancayla ateş açtı. Silahlı sürücünün arkasında oturan arkadaşı da o anları cep telefonu ile görüntüledi. Görüntülerde motosikletlinin, ‘Rodi’ diyerek seslendiği arkadaşının kullandığı motosiklete, tabancayla 5 el ateş etmesi yer aldı.

        Sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, isminin H.A. (22) olduğunu belirlediği sürücüyü yakalayıp gözaltına aldı. Şüphelinin üzerinde yapılan aramada, suç aleti ruhsatsız tabanca ve 1 şarjör de ele geçirildi. H.A., Yenişehir İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler