Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale’nin Çan ilçesinde, Kale Grubunun kuruluşundan bu yana gerçekleştirdiği geleneksel iftar yemeği, 2 yıl önce hayatını kaybeden Kale Grubu onursal Başkanı merhum Dr. Hacı İbrahim Bodur anısına verildi.

        Çan Belediyesi Kapalı Pazar yerinde yaklaşık 18 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirilen iftar yemeğinde Kale Grubu Kurucusu ve Onursal Başkanı Dr. Hacı İbrahim Bodur dualarla anıldı. Kale Grubu Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay, ‘’ Bugün, Kurucumuz ve Onursal Başkanımız İbrahim Bodur’un çok sevdiği gibi birlikte iftar etmek soframızı paylaşmak, onun çok değer verdiği sanayileşme ülküsü etrafında buluşmak için bir aradayız. Artık aramızda olmayan Kurucumuzu rahmetle anmak ve ona dua etmek için birlikteyiz. İbrahim Bodur’u ebediyete uğurlayışımızın üzerinden 2 yıl geçti. Günümüzün her anında olduğu gibi, bir araya geldiğimiz iftar yemeklerinde de onun yokluğunu derinden hissediyoruz. Hepinize bu akşam bizi yalnız bırakmadığınız için, bizimle beraber oruç açıp duamıza ortak olduğunuz için teşekkür ediyorum. İbrahim Bodur, her gün ülkesi, milleti için dua ederdi. Lütfen siz de ondan dualarınızı esirgemeyin” dedi.

        İftarın ardından Kale Grubu Kurucusu ve Onursal Başkanı Dr. Hacı İbrahim Bodur’un torunu İbrahim Bodur Okyay’ın Hatim’i gerçekleştirildi. Hatim duasının ardından kılınan Teravi namazı ile program son buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler