Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İl Sağlık Müdürü Hüseyin Sarıkaya, yeni yapılan Atkaracalar İlçe Devlet Hastanesi hakkında bilgi verdi.

        Sarıkaya, yaptığı yazılı açıklamada, inşaatın yapımının 14 Aralık 2023 tarihinde tamamlandığını, geçici kabulünün yapıldığını belirtti.

        Hastanenin en kısa zamanda hizmete alınarak nitelikli sağlık hizmeti sunumunun daha konforlu hizmet binasında verileceğini aktaran Sarıkaya, "Atkaracalar 10 yataklı ilçe hastanemiz bodrum zemin ve 1. kattan oluşmaktadır. Bina oturum alanı bin 53 metrekare, arsa alanı 4 bin 514,75 metrekare, kapalı alanı ise 3 bin 480 metrekaredir. Hastaneyi yerinde değerlendirmemizin akabinde Sağlık Müdürlüğü yöneticileri olarak Atkaracalar Kaymakamı Sayın Volkan Kaplan ve Belediye Başkanı Sayın Harun Oflaz'ı makamlarında ziyaret ettik. Atkaracalar ilçemizin sağlık altyapısını güçlendirmek ve toplum sağlığına yönelik işbirliğini artırmak amacıyla istişarelerde bulunduk." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler