Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çorum'da, havalı tabancayla gözünü yaralayan arkadaşını bıçaklayan şüpheli tutuklandı.

        Alınan bilgiye göre, kendisine havalı tabanca ile ateş ederek gözünden yaralanmasına neden olan arkadaşı Mert D'yi (22) bıçaklayan Azerbaycan uyruklu Ismayıl S. (19), tedavisinin ardından polis ekiplerine gözaltına alındı.

        Emniyetteki işlemleri tamamlanınca adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

        Mert D'nin tedavisinin ise Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde devam ettiği, hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

        17 Ekim'de Mert D. (22), evinde şakalaştığı Azerbaycan uyruklu arkadaşı Ismayıl S'yi (19) havalı tabanca ile ateş ederek gözünden yaralamıştı. Bunun üzerine Ismayıl S. de Mert D'yi bıçaklamış, ardından kendi imkanlarıyla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvurmuştu. Mert D. ise sağlık ekiplerince aynı hastaneye kaldırılmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler