Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Emekli Korgeneral Harun Ocaklı'nın vefat eden amcası Lütfi Ocaklı (90), Çorum'un Alaca ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

        Almanya'da yaşadığı evinde yaşamını yitiren Ocaklı'nın cenazesi, uçakla Türkiye'ye getirildikten sonra karayolu ile Alaca ilçesine ulaştı.

        Lütfi Ocaklı'nın cenazesi, Ömerpaşa Camisi'nde öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Alaca Şehir Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedildi.

        Cenaze törenine ailesi ve yakınlarının yanı sıra Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, emekli Orgeneral İhsan Uyar, emekli Korgeneral Harun Ocaklı, Çorum İl Jandarma Komutanı Albay Naim Çetinkaya, Alaca İlçe jandarma Komutanı Tegmen Uğur Gürsoy, Alaca İlçe Emniyet Müdürü Nurettin Ertuğran da katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler