Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        STAT: Denizli Atatürk

        HAKEMLER: Süleyman Soyutürk, Oğuzhan Yazır, Bedirhan Soydemir

        DENİZLİSPOR: Abdulkadir - Ramazan (Dk. 66 Mehmet Eren), Muhammet Özkal, Gökhan, Emre Sağlık, Ahmet, Bekir Turaç, Oktay, Alaattin, Samet Emre (Dk. 84 Mehmet Ali), Mustafa (Dk. 84 Muhammed Eren)

        SARIYER: Özkan - Sedat (Dk. 87 Alper), Barış, Süheyl, Oğuz, Saruhan (Dk. 79 Oğuzhan), Hakan, Erdal (Dk. 64 Kubilay), Uğur, Umut, Taha (Dk. 62 Cuma)

        SARI KARTLAR: Ahmet, Mehmet Eren, Oktay (Denizlispor), Sedat, Barış (Sarıyer)

        TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta 33'üncü hafta maçında kümede kalma mücadelesi veren Denizlispor, sahasında Sarıyer ile 0-0 berabere kaldı.

        Denizlispor'un cezası nedeniyle taraftarından yoksun olarak çıktığı maçta iki takım da yakaladıkları pozisyonları gole çeviremedi. Bu sonuçla Denizlispor 28 puana yükselse de düşme potasından kurtulamadı. Denizlispor gibi ateş hattında yer alan Sarıyer 31 puana ulaştı. Haftayı 18'inci basamakta tamamlayan Denizlispor'un bitime 5 maç kala 15'inci Belediye Derincespor'la arasında 4 puan fark bulunuyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler