Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

        Özkan, Pamukkale ilçesindeki bir kafede düzenlediği basın toplantısında, Alper Gezeravcı'nın Uluslararası Uzay İstasyonu misyonu görevini başarıyla tamamlayacağını inandığını söyledi.

        Türkiye'nin ilk astronotu Gezeravcı'nın da içinde bulunduğu uzay aracının başarıyla fırlatıldığını hatırlatan Özkan şu değerlendirmede bulundu:

        "Belki önümüzdeki süreçte tamamen kendi fırlatma üslerimizden uzaya uydularımızın ve astronotlarımızın gönderildiği, havacılıkta ve savunmada ortaya koyduğumuz başarıları uzay alanında da önemli bir girişimi bugünün ilk saatleri itibariyle hayata geçirmiş olduk. Alper Gezeravcı'nın bu yolculuğu da uzay teknolojisinde inşallah yine parlayan yıldız haline gelecek. Türkiye için bir ilham ve bir vizyon vesilesi olacağına yürekten inanıyoruz."​​​​​​​

        Özkan, yaklaşan seçimler için sahada gece gündüz çalıştıklarını da vurguladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler