Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DİYARBAKIR´daveteriner teknikeri Eren Şan (38), aşı yaptığı sığırın boynuz darbeleriyle yaralandı. Tedaviye alınan Şan´a 70´e yakın dikiş atıldı.

        Olay, 23 Kasım´da Bağlar ilçesi Övündüler Mahallesi´ndeki Diyarbakır Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi´nde meydana geldi. Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü´nde görevli veteriner teknikeri Eren Şan, hayvanlara aşı uygulaması yaparken, simental cinsi sığırın boynuz darbeleriyle yaralandı. Kasık ve bacaklarına aldığı darbelerle yere yığılan ve yoğun kanaması olan Şan´a, çalışma arkadaşı Veteriner Hekim Gülnedime Akyüz, tampon yaptı. Şan, ihbar üzerine bölgeye sevk edilen ambulansla Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırılarak tedaviye alındı. Olayla ilgili inceleme başlatılırken, Şan´ın bacak ve kasık bölgelerine 70´e yakın dikiş atıldığı öğrenildi. Tedavisinin ardından taburcu edilen Şan´ın, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler