Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin kırsal ilçelerde düzenlediği "Mahallemde Şenlik Var" etkinliği Ergani ilçesinde gerçekleşti.

        Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı'nın hazırladığı program kapsamında Ergani İlçe Stadyumu'nda yapılan etkinliklerde çocuklar gönüllerince eğlendi.

        Etkinlikte, palyaço ve animasyon gösterileri ile futbol, basketbol, voleybol, okçuluk gibi sportif etkinlikler yer aldı. Akşam kurulan sahnede ise çocuklar için sinema gösterimi yapıldı.

        Öğretmenleri tarafından etkinlik alanına getirilen öğrencilerden Şeyma Yıldız, çok eğlendiğini söyledi.

        Şişme oyun parkında oynadığını, ok attığını, palyaço ile eğlendiğini belirten Yıldız, "Böyle etkinliklerin devamı istiyorum." dedi.

        Öğrencilerden Nisanur Aydoğdu ise şöyle konuştu:

        "Burası çok güzel, arkadaşlarımla birlikte çok güzel vakit geçirdim. Ben bu etkinliklere ilk defa katılıyorum. Çok eğlendim."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler