Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı eğitim kurumlarında eğitim gören 1530 öğrenci Sur Kültür Yolu Festivali etkinliklerini ziyaret etti.

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince yapılan açıklamaya göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Diyarbakır Valiliği ve Büyükşehir Belediyesinin iş birliğiyle ikincisi düzenlenen Sur Kültür Yolu Festivali'nde, sergiler, söyleşiler, tiyatro oyunları, dini etkinlikler ve çocuk etkinlikleri gerçekleşti.

        Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı'na bağlı merkez ve kırsal ilçelerde bulunan eğitim yuvalarındaki öğrenciler, Sur Kültür Yolu Festivali kapsamında Keçi Burcu'nda Steve McCurry fotoğraf sergisi, gökyüzü gözlem etkinliği, İç Kale'de Müze ve Cezire’nin Olağan Üstü Makineleri Sergisi'ni gezdi.

        Gözetmenler ve rehberler eşliğinde 1530 öğrenci, tarihi mekanlar ve sergiler hakkında bilgi aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler