Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kasım ayı kültür sanat programı kapsamında sanatçı Ömer Karaoğlu'nu Diyarbakırlılarla buluşturdu.

        Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'nın her kesime yönelik düzenlediği kültür sanat takvimi kasım ayı programıyla devam ediyor.

        Sezai Karakoç Kültür ve Sanat Sezonu kapsamında ilahi ve ezgi sanatçısı Ömer Karaoğlu, Diyarbakırlı sevenleriyle buluştu.

        Yoğun katılımın olduğu etkinlikte Karaoğlu, "Şehit Türküsü", "Arzuhal", "Kuşlar" ve bilinen diğer eserlerini Diyarbakırlılar için seslendirdi.

        Vatandaşlar da Karaoğlu'na şarkılarında eşlik etti. Karaoğlu, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne ve konsere gelen Diyarbakırlılara teşekkür ederek mutluluğunu ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler