Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Diğer Karnına örümcek girdi, 2 gün orada kaldı!, Avustralyalı 21 yaşındaki gencin Bali seyahati sırasında karnına giren örümcek iki gün sonra operasyonla çıkarıldı

        Avustralyalı Dylan Thomas, tatil için gittiği Bali'de korkunç bir saldırıya maruz kaldı.

        21 yaşındaki Thomas, arkadaşlarıyla beraber gittiği tatilde göğsünden aşağıya doğru inen yaklaşık 5 santim uzunluğunda çizgi halinde bir iz görünce önce ne olduğunu anlayamadı.

        Hemen hastaneye giden genç adama doktorlar, bir böcek ısırığına alerjik reaksiyon gösterdiğini söyleyip bir antihistamin krem vererek taburcu ettiler. Ancak üç gün sonra kırmızı çizginin su toplaması ve neredeyse boyunun iki katı uzaması sonucu Dylan bir şeylerin ters gittiğini anladı.

        Bir dermatolojiste görünmek için sağlık merkezine tekrar giden Dylan, doktorların muayenesi sonucu şok edici gerçekle karşılaştı.

        Cildinin hemen altına yerleşen bir örümcek orada ilerliyordu. Daha önceden apandisit ameliyatı olan Dylan'ın yara izinden içeri giren örümcek, derisinin altında ilerlemeye başlamıştı ve tam 2 gündür orada yaşıyordu.

        Yaşadığı olayın ardından konuşan genç adam çok şaşkın olduğunu ve karnında çıkartılan örümceğin bir kibrit başı büyüklüğünde olduğunu söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ