Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Amerika Gizemli ses, kaza yapan arabada sıkışan bebeğin bulunmasını sağladı

        Açıklanamayan bir ses polislerin, ABD'nin Utah eyaletinde ters dönmüş bir arabada sıkışmış bebeği bulmasını sağladı.

        En az 4 polis memuru ters dönmüş bir arabada sıkışmış bebeğin bulunmasına yol gösteren "gizemli ses"i hatırlıyor.

        Fox News'in haberine göre Spanish Fork Polis departmanından 4 polis memurunun hepsi, "bana yardım edin" diye ağlayarak onlara seslenen bir kadın sesi duyduklarını söylüyor. İlginç seslerinse 40 derece sulara gömülmüş araçtan geldiğine inanılıyor.

        Polis memurları arabaya ulaştıklarında sesi duyduklarını ve kurtarılmaya ihtiyacı olan birinin olup olmadığına bakmak için aceleyle oraya gittiklerini söyledi.

        Ancak onları bir sürpriz bekliyordu; 18 aylık Lily Groesback çocuk koltuğunda kendinden geçmiş bir şekilde, fakat hayattaydı. 25 yaşındaki annesi de arabadaydı ancak hayatını kaybetmişti.

        Araca ulaşan polis memurlarının hepsi, Utah'lı bebeğin bulunmasına yardım eden gizemli sesi duymuştu. Ve bir noktada, adamlardan biri ağlayan sese yardım etti.

        "Bu sadece kafamızda olan bir şey değildi. Bana göre gün gibi açıktı çünkü bir ses duyduğumu hatırlıyorum. Sanırım Dewitt "Deniyoruz. Oraya gitmek için elimizden geleni yapıyoruz" diye cevap verdi. Bunu nasıl açıklarsınız bilemiyorum" diyor memur Tyler Beddoes.

        BEBEĞİN KAZADAN KURTULMASI MUCİZE!

        Polis memurlarının hiçbiri sesin nereden geldiğini veya kimin yardım istediğini bilmiyor. Ayrıca Lily'nin kazadan kurtulmasının mucize olduğuna inanıyorlar. Aracın 14 saatten daha uzun süre tepetaklak kaldığı düşünülüyor.

        ABC News'e göre ses kimsenin açıklayamadığı türden bir şeydi. Kadın öldüğü ve çocuk da kendinden geçmiş olduğundan belirgin bir açıklama yoktu.Birçok kişi sesin öbür dünyadan geldiğine ve Lily'nin kurtulmasının da gerçek bir mucize olduğuna inanıyor.

        "Köprünün tepesinde bazı insanlar vardı ancak memurların üçü de sesin arabadan geldiğine işaret etti. Bu bizi, üç memur ve bir itfaiyeciyle hemen harekete geçip arabayı kaldırmaya teşvik etti. Arabayı elleriyle diğer tarafa kaldırdılar ve koltuktaki bebeği o zaman fark ettiler diyor üsteğmen Matt Johnson.

        Lily bir şekilde uzun süreli araba kazası ve soğuk havadan kurtulmayı başarmıştı. Bazıları hipoterminin olma ihtimaline inansa da bu Lily'nin vücudunu "kısmi koruma"ya almasına zorlarak onun yararına gerçekleşmişti.

        Aile üyelerine göre Lily'nin durumu daha iyiye gidiyor. Küçük bebek hala hastanede.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ