Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Avrupa İngiliz medyası Prens'in yeni sevgilisini beğenmedi
        1

        Birleşik Krallık, Prens Harry'nin Amerikalı TV yıldızı Meghan Markle ile ilişkisini tartışırken, prensin ikinci bir ilişkisi olduğu ortaya çıktı.

        2

        Harry'nin Markle ile flört ederken bir yandan da kız arkadaşını İngiliz model Sarah Ann Macklin ile aldattığı öne sürülüyor.

        3

        Makclin ve Harry'nin Haziran ve Temmuz aylarında, ünlü modelin Londra'yı ziyareti sırasında iki defa buluştuğu öğrenildi.

        4

        Macklin'in yakın bir arkadaşının Daily Mail'e verdiği bilgiye göre Macklin ve Harry, özel bir partide tanıştı, numarasını aldı ve sonrasında SMS ile yazışmaya başladılar.

        5

        Her ne kadar bu ilişki gizli bir şekilde yaşansa da Macklin ve Harry arasındaki ilişki, Macklin'in yakın çevresi tarafından uzun süredir biliniyor.

        6

        Hatta Macklin'in Harry ile ilişkisinin başlamasının ardından ünlü erkek model David Gandy ile ilişkisini de bitirdiği belirtiliyor.

        7

        İngiliz medyası Prens'in yeni sevgilisini beğenmedi!

        İngiltere'de son günlerin en önemli gündem maddelerinden birisi, Prens Harry ve yeni sevgilisi Meghan Markle. İngiliz basını, iki taraftan da doğrulanmayan ilişki hakkında konuşmayı sürdürüyor.

        8

        Televizyon dizisi Suits'le yıldızı parlayan Meghan Markle, İngiliz medyasına kendini beğendirememiş gözüküyor.

        9

        İngiliz tabloid gazeteleri Markle'ın daha önce evlenip boşanmış omasından, İngiliz olmamasına kadar bir çok detayı eleştiriyor.

        10

        The Sun'da yer alan haberde iğneleyici bir dil kullanılırken, Prens Harry'nin daha önce sarışınları tercih ettiği ancak bu kez kendini kumral olarak tanımlayan Meghan Markle'ı seçtiği belirtildi.

        11

        İngiltere'nin yüksek tirajlı tabloid gazetelerinden olan Daily Mail ise Markle'ın annesinin yaşadığı bölgeyi haber konusu yaptı.

        12

        Gazete, Markle'ın annesinin Los Angeles'ta 'çete korkusu' olan bir mahallede yaşadığını yazdı.