Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Avrupa Gözaltına alınacakken polis köpeğini ısırdı

        İngiltereManchester'da yakalanmak üzere olan bir şahıs ile polis köpeğiTheoarasında yaşananlar ilginç görüntülere sahne oldu.

        TheSun'ınhaberinegöre Polis memuruGarethGreavesile polis köpeğiShepherdTheo, aranan bir şahsı gözaltına almaya çalışırken şahıs uzun süre direndi.

        Önce polis memuruGarethGreaves'ıekarte eden şahıs daha sonra polis köpeğiTheoileboğuşmayabaşladı.

        REKLAM

        Yaklaşık 7 dakika sürdüğü belirtilen boğuşma sonrası yoldan geçen bir kişi tarafından kaydedilen görüntülere göre gözaltına alınmak istenenşahıspolisköpeğiTheo'yubaşından ve kulağından ısırdı.

        Boğuşma sırasındaGarethGreavestarafından "onun kulağını ısır" direktifleri alanAlman çoban köpeğiTheo,ısırıldıktan sonra birkaç kez de tekme yedi.

        Diğer polis memurlarının gelmesiyle kontrol altına alınan durum sonrasındaTheo'yuısıran şahıs gözaltına alınırken polis memuru Greaves'indudağının patladığı ve elinde kırık oluştuğu belirtildi.

        "THEO DAHA ÖNCE GÖZALTI SIRASINDA ATEŞEVERİLDİ"

        Olayın ardından açıklama yapan memurGreaves, görev sırasında yaralanan hayvanlar için biryasaolmadığını veTheo'yu ısıran şahsayöneltilensuçlamalarda bu durumun olmadığının altını çizdi.

        REKLAM

        AldığıdarbenedeniyleTheo'nundörtgün boyuncauzanamadığınıbelirtenGreaves"Ben deTheoda işe geri döndük.Theo daha önce de gözaltı sırasında bir kişi tarafından ateşeverildi, saldırıya uğradı. Bunuyapankişiye de herhangi birsuçlama yöneltilmemişti.O halka göre bir polis köpeği,bizimiçiniseaileden biri. Birçok insan polis köpeklerinin eve bizimle döndüğünü bilmiyor" şeklinde konuştu.

        6 yaşındaki polis köpeğiTheogeçen yıl da iki hırsızlık şüphelisininyakalanmasına yardımcıolurkenpolismemuru Greaves tarafından Theohakkında "TheoveTheMysteryMuffinThief"adlıbirçocuk kitabı da yazılmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ