Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Oğluna Business Class'tan battaniye veren kadına gözaltı

        SaraCelesteFarfanGarcia adlı bir kadın, Panama Şehrinden Peru Lima'yaHaziranayındaçıktığı uçak yolculuğu sebebiyle Panama havayolu şirketi CopaAirlines'akarşı suçlamada bulundu.

        Telegraph'ınhaberine göre havayolunun sadakat programının bir üyesi olduğunu iddia eden Garcia, ekonomi sınıfında seyahat eden oğluna Business Class bölümünde bedava verilen battaniyelerden verdi. Bunun üzerine bir uçuş görevlisi tarafından önce engellenip daha sonra kendisinesözlü saldırıda bulunulduğunu iddia edenGarcia, görevlininkendisiniittiğini de söyledi.

        REKLAM

        Facebookhesabındayaptığıaçıklamada olayın etkisinden hala çıkamadığını söyleyenGarcia,duyduğu öfkeyi üzerinden atamadığını söyleyerek görevlinintavrını"taciz" olarak nitelendirdi.Garciadaha sonra, görevli tarafından aranan polisinuçuş sonunda kendisine eşlik ettiğini vegörevlinin topallayarak yürümesiyle buna kendisininneden olduğunu söylediğini yazdı.

        Garciapolis karakolunda tutuklanmadan önce, "Çocuğumun neden olduğu psikolojik hasar nedeniyle havayolu şirketine tazminat davası açacağını" söylediğini belirtti.

        Suçlamaları reddeden CopaAirlinesiseGarcia'yı"görevlerini doğru bir şekilde yerine getiren ekip üyesine ve amirine karşırahatsız edicive agresif"olmaklasuçladı ve durumla ilgiliyasalsüreçbaşlatıldığını açıkladı. Şirket, "Bu olay sonucundamürettebatımızda bir personel yaralanmışveuçağıninmesinden sonra kendisine eşlik edendoktortarafından da tescillenmiştir.Bu nedenle aynıgünyolcuylailgilişikayettebulunulmuştur."Şeklinde açıklama yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ