Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Türkiye, AB Bakanlığı’nı acilen KALDIRMALI!

        YİĞİT BULUT - ybulut@htgazete.com.tr

        GAZETE HABERTÜRK

        Fransa’nın daha doğrusu Avrupa’nın Fransa maşasıyla Türkiye’ye dünya kamuoyunda verdiği mesajı almayan, alamayan veya almak istemeyen bir Türkiye Devleti bir vatandaş için onur kırıcıdır!

        Sevgili dostlar, adamlar bize “Gelme-git” hatta neredeyse “Defol” diyor, biz hâlâ “orta oyunu” kıvamındaki AB Bakanlığımız ile olaya dahil olmaya, onlara laf yetiştirmeye çalışıyoruz. 300 yıldır yaptıkları yetmiyormuş gibi, işi daha da ileri götürüyorlar ve “Zorla sizin olmak istiyoruz” şarkımızı bile söylememize izin vermeyerek kulaklarını tıkıyorlar! Yazıklar olsun BİZLERE!

        Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne ve bu halkın verdiği güç ile yönetenlere, bir vatandaş olarak seslenmek istiyorum: Bu aşağılanma, bu istemeyene zorla ait olma zorlaması, bu eziklik daha ne kadar devam edecek, daha ne boyutlara varacak!

        Lütfen ama lütfen acilen kaldırın bu AB Bakanlığı’nı, bitirin bu orta oyununu ve dindirin bu halkın aşağılanmaktan çektiği acıyı!

        Sonuç: Ortada ne AB projesi, ne AB perspektifi, ne de Türkiye’nin AB üyelik süreci var! Elde kalan “sadece bir aşağılanma” ve aşağılayanlara kendi gücünü fark edemeyerek yalvaran bir Türkiye gerçeği!

        Son söz: Hıristiyan Kulübü Avrupa kapısında “Aman yapma, etme” diye ağlayan Türk-İslam sentezi son Türk Devleti! YAKIŞIYOR MU!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ