Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Adeta şov yaptılar

        Cannes film festivali için ülkeye gelen birçok yıldızın katıldığı ve amfAR yardım derneği tarafından düzenlenen gecenin sunuculuğunu, güzelliğinden bir şey kaybetmeyen 50 yaşındaki oyuncu Sharon Stone yaptı.

        Geceye katılan diğer ünlüler arasında 49 yaşındaki şarkıcı Madonna da, bağışlara gitarlardan birinin satışından elde edilen gelirle katkıda bulundu.

        Stone ise bağış gecesinde Porche 911 model spor aracını müzayedeye sunarak yardımda kendi payına düşen görevi yerine getirdi. Gecede müzayede sunulan parçalar arasında elmas taşlı Christian Dior marka cep telefonu 192 bin dolara alıcı buldu.

        Avrupa’nın en büyük yardım gecelerinden biri olan 15. “Sinema AIDS’e Karşı” adlı galaya aralarında Cannes film festivali jüri üyeleri, oyuncular Natalie Portman ve Jeanne Balibar gibi tanınmış isimler yer aldı.

        Efsenavi oyuncu Elizabeth Taylor tarafından kurulan Amerikan AIDS Araştırmaları Vakfı amfAR’ın gecesinde ayrıca, şarkıcılar P. Diddy ve Mary J. Blige, aktrisler Elizabeth Hurley, Michelle Yeoh, Diane Kruger and Milla Jovovitch, aktörler Dennis Hopper ve Christian Slater de boy gösterdi.

        Mougins’deki yardım gecesinde katılanlar, 4 bin dolarla sahneye daha yakın olan masalar için 15 bin dolar ödedi.

        Stone’un geçen yıl da sunuculuğunu yaptığı yardım gecesinde 7 milyon dolar gelir elde edilmişti.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ