Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Amerika 9 yaşındaki kız silah hocasını vurdu, Silah eğitimi kanlı bitti
        1

        ABD’de 8 yaşından büyük çocuklara silah eğitimi veren Charles Vacca, eğitim sırasında 9 yaşındaki bir öğrencisi tarafından yanlışlıkla vuruldu ve hayatını kaybetti.

        2

        Küçük kızın ailesi tarafından olay anının anbean kaydedildiği kaza geçtiğimiz Pazartesi günü yaşandı. Öğrencisine Uzi ile atış eğitimi veren Vacca, talimatları vererek hedefi nasıl vuracağını anlattı.

        3

        Arizona White Hills'de bulunan özel bir atış poligonunda meydana gelen kaza öncesi küçük kız hocasından aldığı bilgilerle atış yapmaya hazırlanıyor.

        4

        Küçük kız, içinde gerçek mermi bulunan ve tam otomatik modda bulunan silahı iki eliyle tutarak ilk atışı gerçekleştiriyor. Bu sırada ailesi çekime devam ediyor.

        5

        Savaş gazisi olan Charles Vacca, ikinci atış için küçük kızın tetikte bulunan parmağını ayarlamasını istiyor ve ikinci atış sırasında vahim kaza meydana geliyor.

        6

        9 yaşındaki kız silahı ateşlediği sırada kontrolü kaybedince tam yanında bulunan hocası Charles Vacca'yı vuruyor. Başından vurulan ve uçakla hastaneye kaldırılan Vacca tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.