Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜZCE'de,BoluDağı'nın D-100 yolu geçişinde seyir halinde iken motoru tutuşan yolcu otobüsü alev alev yandı. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

        Olay, saat 00.30 sıralarında D-100 yolunun Bolu Dağı geçişinin Düzce kısmı Taşaltı mevkisinde meydana geldi. İstanbul- Sinop seferini yapmakta olan Mehmet Aktürk yönetimindeki Gerze Güven Keklik firmasına ait 57 FE 678 plakalı yolcu otobüsü, motor kısmından alev aldı. Otobüs sürücüsü durumu fark edip aracı yolun sağına çektikten sonra 22 yolcuyu tahliye ederken, ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahalede bulundu. Kimsenin yaralanmadığı olayda yangın kısa sürede söndürülürken, otobüs ise kullanılamaz hale geldi.

        BAŞKA OTOBÜSLE YOLLARINA DEVAM ETTİLER

        Yakındaki dinlenme tesisinde bekletilen yolcular, başka bir otobüsle gidecekleri yere götürüldü.

        Bu arada, yangın nedeniyle D-100 karayolunun Ankara yönü yaklaşık 1 saat trafiğe kapalı kaldı. Yolda uzun araç kuyrukları oluşurken, ekiplerin çalışmasının tamamlanması ve yanan otobüsün kaldırılmasıyla trafik normale döndü. 

        Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler